English versionProgram se provodi uz financijsku potporu Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva

Hosteler - broj 36
Dragi Eurodvadesetšestovci i svi ostali posjetitelji ove stranice!

Ništa o vama bez Vas znači da ćemo u ovom dijelu pokušati pronaći čitav niz vama korisnih stvari od informacija o upisima u škole i fakultete, o zanimljivim događanjima, o koječemu što vas interesira, a može vam biti od koristi. Da bi ovaj Svijet otvoren mladima bio doslovno za Vas, a nikako bez Vas, šaljite nam sve što je Vama nekada koristilo, a smatrate da bi moglo koristiti i drugima.


Potpisan sporazum između Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa te Hrvatskog ferijalnog i hostelskog saveza
22.12.2009.
Dana 17.12.2009. potpisan je sporazum između Ministastva znanosti, obrazovanja i športa te Hrvatskog ferijalnog i hostelskog saveza kojim se unaprijeđuje suradnja u ostvarivanju izvaninstitucionalnih oblika obrazovanja učenika i studenata.

U ime MZOS sporazum je potpisan od strane državnog tajnika prof. Želimira Janjića, dok je u ime HFHS-a sporazum potpisan od strane direktora Tihomira Plejića.
Ovaj sporazum je važan jer se njime daje direktna podrška HFHS-u u predstavljanju programa obrazovnim institucijama koji uključuju omladinski turizam, školske i izvanškolske aktivnosti, neformalno obrazovanje, športske i kulturne aktivnosti, stručne skupove, radionice nevladinog sektora, korištenje popusnih iskaznica za putovanje po zemlji i inozemstvu te osiguravanje tehničkih uvjeta za održavanje radionica, seminara i drugih obrazovnih aktivnosti.

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa davat će podršku Hrvatskom ferijalnom i hostelskom savezu u razvoju omladinskog turizma i omladinskog hostellinga na cijelom području Republike Hrvatske i podupirati suradnju s dionicima obrazovnog sustava i civilnog sektora.
Potpisivanje ovog sporazuma je korak naprijed u povećanju mobilnosti mladih, ostvarivanju boljih uvjeta za školske i izvanškolske aktivnosti, kao i osiguravanje bolje i kvalitetnije usluge za sve korisnike hostela u mreži Hrvatskog ferijalnog i hostelskog saveza.

 Ispiši članak
 Pošalji članak na e-mail
 Komentiraj članak


DSE- DUBLIN SCHOOL OF ENGLISH:
UČENJE I RAD U IRSKOJ- jednogodišnji program
28.09.2005.
Ljetni tečajevi engleskog u Londonu
23.06.2005.
Učenje španjolskog u Španjolskoj
21.06.2005.
Učenje talijanskog u Rimu i Firenzi
19.06.2005.
Učenje njemačkog u Grazu
17.06.2005.
Otvoren preuređeni paviljon hostela u Zadru
26.04.2005.
Proljeće u hostelu
22.03.2005.
Lipo vrime = proljeće
17.03.2005.
VIŠE OD PERIODNOG SUSTAVA ELEMENATA:
PERIODNI SUSTAV ELEMENATA NA INTERNETU
03.03.2005.
YAHOO! ZA 10. ROČKAS DIJELI SLADOLEDE:
Yahoo! slavi 10. rođendan
02.03.2005.
Stranica:
<< < 1 2 3 4 5 > >>
cr:edits